Всички категории
EN

Начало>Информация

Weifang JS Chemical Co., Ltd. е глобална компания за търговия и производство на химикали със седалище в WEIFANG CITY, КИТАЙ. С принципа на честна и печеливша търговия, висококачествено обслужване и устойчиво развитие. Ние установихме дългосрочни и стабилни бизнес отношения с много известни химически предприятия у нас и в чужбина и спечелихме голяма подкрепа и доверие от нашите клиенти.

Нашата изцяло притежавана фабрика се намира в зоната за икономическо и технологично развитие Binhai (национална зона за икономическо и технологично развитие) на Weifang.

В момента фабриката разполага с завод за 2-етилантрахинон от 3000 тона / година с независими права на интелектуална собственост, който е достигнал напредналото технологично ниво в Китай. В допълнение, той е пълен с поддържащи растения, като завод за безводен алуминиев трихлорид от 2,500 тона / година, завод за полиалуминиев хлорид от 20 000 тона / година, завод за магнезиев сулфат от 100 000 тона / година, завод за калиев сулфат от 60, 000 тона / година и завод за сярна киселина от 60 000 тона / година. Притежава професионални R&D и дизайнерски възможности, висококвалифициран производствен капацитет и перфектна система за следпродажбено обслужване.

Weifang JS Chemical Co., Ltd винаги ще се придържа към оперативната философия на „Нека служителите да бъдат щастливи, нека клиентите успеят, да допринесат за обществото“ и предоставя на клиентите висококачествено обслужване посредством стабилни и висококачествени икономически ефективни продукти и консултации на най-добрите експертни екипи.